Privacybeleid

http://www.chinese-oolong-thee.com/ is een website van Smart Trade BVBA, gevestigd Langemunt 67 te 9850 Nevele met ondernemingsnummer BE0877515349 en zal in ons privacybeleid als dusdanig genoemd worden.

Smart Trade BVBA neemt uw privacy zeer serieus. Wij vragen u daarom het onderstaande door te lezen.

Wat houdt ons privacybeleid in?
Dit beleid regelt de behandeling van uw persoonsgegevens zoals wij die verzamelen als u de site bezoekt en wanneer u gebruik maakt van onze diensten.

Verzamelen van informatie
We zullen alleen contact opnemen met mensen die daarom gevraagd hebben.

Wij verzamelen gegevens wanneer u uw naam en e-mailadres achterlaat, gebruik maakt van bepaalde producten of diensten van Smart Trade BVBA, de pagina’s van Smart Trade BVBA bezoekt en wanneer u meedoet aan promotieactiviteiten. In alle gevallen gaat het om vrijwillig verstrekte informatie.

Verder ontvangt Smart Trade BVBA automatisch informatie van de browser die je gebruikt. Deze informatie leggen wij vast op onze serverlogs. Het betreft het IP-adres en de pagina die je hebt opgevraagd.

Informatiebeheer

Intern

Toegang tot deze gegevens krijgen alleen die medewerkers van Smart Trade BVBA voor wie dat strikt noodzakelijk is om u de gevraagde producten of diensten te leveren en om hun werk te kunnen doen.

Extern
We zullen uw persoonsgegevens niet vrijgeven, tenzij wij:

  • daarvoor uw uitdrukkelijke toestemming hebben; 
  • genoodzaakt zijn om uw informatie te delen om producten of diensten te kunnen leveren waarom u hebt gevraagd; 
  • genoodzaakt zijn om die informatie aan ondernemingen te geven die namens Smart Trade BVBA aan u bepaalde producten of diensten leveren. Deze ondernemingen hebben overigens niet het recht om deze persoonsgegevens anderszins te gebruiken;
  • een andere onderneming overnemen, door een andere onderneming worden overgenomen of daarmee fuseren. In het geval dat om die reden informatie onder een ander privacybeleid komt te vallen, zal Smart Trade BVBA u op de hoogte stellen alvorens de informatie over te dragen;
  • moeten reageren op gerechtelijke bevelen, dagvaardingen, of rechtmatige verzoeken van autoriteiten waaraan wij moeten voldoen;
  • uw gedrag op onze website in strijd is met het rechtssysteem in België of een van onze richtlijnen voor onze producten of diensten;

Gebruik van de informatie
De informatie wordt gebruikt voor verschillende marketing doeleinden van Smart Trade BVBA ten behoeve van het optimaliseren van de website, producten en diensten.

De mogelijkheid om gemakkelijk uit te schrijven
Elke nieuwsbrief die wij naar u verzenden heeft aan het eind van het document een ‘uitschrijf-link’ of ‘unsubscribe link’.
U kunt te allen tijde uitschrijven door eenvoudigweg op deze zogenaamde ‘uitschrijf-link’te klikken.
Ook kunt u contact opnemen met info@smarttrade.be om uw persoonsgegevens te laten aanpassen.

Wijzigingen in het privacybeleid
Smart Trade BVBA kan, indien gewenst, wijzigingen aanbrengen in dit beleid. Als dat het geval is, zullen wij u daarvan op de hoogte stellen door een duidelijk zichtbare aankondiging op onze pagina’s te plaatsen.